Вчера беше потвърдено това, за което ние от Възраждане“ предупреждаваме

...
 Вчера беше потвърдено това, за което ние от Възраждане“ предупреждаваме
Коментари Харесай

Костадин Костадинов каза какво да направи България, за да се спаси от фалит

 izbori_2023_v1_014

 

Вчера беше доказано това, за което ние от „ Възраждане “ предизвестяваме повече от година. Държавата ни е изправена пред банкрут и към момента сме във миг, в който имаме опция да го предотвратим с съответни дейности. Това сподели Костадин Костадинов през вчерашния ден пред жители в Разградска област, където беше на предизборно посещаване.

 

„ Нашата позиция е ясна. Казаното в отчета на Министерството на финансите е разследване от дейностите на последните няколко държавни управления и най-много на това на Кирил Петков и Асен Василев, които постановиха наказания на Руската Федерация. Тогава ние от „ Възраждане “ попитахме - кой ще носи следствията от тях? Обвиниха ни в цинизъм, тъй като в Украйна става въпрос за човешки животи. Сега виждаме, че казаното от нас се сбъдва и в този момент също става въпрос за човешки животи - за тези на българските жители, чиято страна е изправена пред банкрут. “, добави Костадин Костадинов на срещата.

 

Той сподели още, че цената за наложените наказания не я заплащат политиците от ГЕРБ, Политическа партия, Има Такъв Народ, Доносническа България и Българска социалистическа партия, които гласоподаваха за тях, а българските жители.

 

Костадинов обнадежди присъстващите като сподели, че към момента България може да предприеме ограничения, с цел да може страната да проработи още веднъж.

 

„ Още до края на месеца би трябвало да бъдат направени няколко неща. Да се вдигнат антируските наказания, да се поеме безапелационен ангажимент, че България няма да влиза в еврозоната в никакъв случай и по никакъв мотив, и  една част от държавния запас би трябвало да се освободи, с цел да се вкара в послание в стопанската система, с цел да може да подтиква производството, тъй като растежът на инфлацията в България в никакъв случай няма да бъде овладян, в случай че нямаме свое лично произвеждане. Само разчитайки на импорт нещата няма да се получат. “ Каза Костадинов.  

 

Той добави още, че парите на страната ни не се ръководят рационално. Като започнем  от схемата за разпределяне на обезщетения за нарасналите цени, която би трябвало да се преразгледа, защото помощите отиват при организации с наедрял капитал, а не доближават до дребния и междинен бизнес.  Сумата на дадените обезщетения е в диапазона 10-12 милиарда лв., като парадоксът е, че организации, на които страната е дала обезщетения, след това същата тази страна желае да ги таксува с налог за свръхпечалба. Как един нуждаещ се от подкрепяне генерира свръхпечалба?, сподели още Костадинов.

 

„ България има недостиг в бюджета, само че в същия миг подписва великодушни контракти за милиарди за закупуване на самолети и дава оръжие на Украйна,  което ни прави страна в спор, в който ние не трябва да участваме по никакъв метод. Правителство след държавно управление не престават да държат глобите над Русия, с което се отхвърлят от източниците на на ниска цена и благонадежден тръбопроводен газ, в интерес на безценен полутечен газ. Ръководството на  АЕЦ „ Козлодуй “  беше  принудено да подпише контракт за доставка на негодно нуклеарно гориво, като инспекцията и възможното доказване дали е уместно също ще бъде платена от България, а не от доставчика.

 

По сходен метод стоят нещата и в областта на атомната енергетика. Същият длъжностен кабинет разреши, в действителност принуди АЕЦ „ Козлодуй “ да подпише контракт за доставка на негодно нуклеарно гориво, като инспекцията и възможното доказване дали е уместно също ще бъде платена от България, а не от доставчика. По този метод служебният кабинет обрича атомната енергетика и залага тежък енергиен недостиг в недалечно бъдеще. “, добави Костадинов.

 

Той добави още, че България би трябвало да не помни за влизане в еврозоната и че Референдумът „ Възраждане “ освен ще го осъществя, само че и ще го завоюва.

 

Българските жители могат да дадат доверието си на „ Възраждане “ с номер 3 в бюлетината!

 

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР